Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Derivada la proposta al departament de Serveis Tècnics, s’informa que el pla general qualifica aquests terrenys com a parc urbà i que per tant l'ús d'aparcament no és compatible amb l'ús de parc. Només es pot plantejar l'actuació com un ús provisional, el que significa que l'actuació hauria de preveure la construcció i la posterior desconstrucció, la qual cosa no seria coherent.

Pavimentación parcela junto Escola Campderros

Avatar: Elisabet Romero Salguero Elisabet Romero Salguero Rebutjada

Que se asfalte o pavimente una pequeña porción de terreno municipal situado en la Calle Quixot que va a parar hacia la valla del patio de infantil de la Escola Campderrós, y colindante con la rotonda de bifurcación hacia la continuación de la propia Calle Quixot y las calles Jardí y Paraguai, ampliando el espacio de acera ,eliminando la arena y barro en los días de lluvia, en beneficio de un mejor espacio público para los vecinos y usuarios.
Adjuntamos foto del lugar.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir