Vés al contingut principal

Configuració de les galetes

Fem servir galetes per assegurar les funcionalitats bàsiques del lloc web i per a millorar la teva experiència en línia. Pots configurar i acceptar l'ús de galetes, i modificar les teves opcions de consentiment en qualsevol moment.

Essencials

Preferències

Analítiques i estadístiques

Màrqueting

Aquesta proposta ha estat rebutjada perquè:

Serveis Tècnics informa que la incorporació de papereres a la via pública genera, conseqüentment, la necessitat de reconfigurar el recorregut de recollida de residus, la qual cosa implica costos addicionals en futur. Tanmateix, des del departament s’informa que en el nou contracte de recollida de residus i neteja viària l´empresa concessionària realitzarà un estudi de totes les papereres del municipi i conjuntament amb l´Ajuntament s´avaluarà la necessitat d´afegir o treure papereres.


Papeleras en Via Saludable Calle Colombia

Avatar: Guillermo Extremera Guillermo Extremera Rebutjada

En la zona peatonal que hay desde el Parc Central, y que sube por la calle Colombia, habría que poner alguna papelera, es una zona destinada a caminar, pero desde la esquina de la Calle Colombia con la Calle Perú, hasta el siguiente cruce con la Calle Bonavista, no hay ni una sola papelera, la consecuencia es, clinex por el suelo, bolsas con excrementos de animales, o los mismos en el suelo, botellas de agua... se podría colocar alguna papelera entre medio, creo que es una distancia suficiente para considerar poner una o dos papelera y no es un gasto excesivo.

Confirmar

Si us plau, inicia la sessió

La contrasenya és massa curta.

Compartir